Yhteystiedot

Suomen NF-yhdistys ry
Paavonkatu 4 A 1
60200 SEINÄJOKI
050 529 4432
toimisto@snf.fi

Liity yhdistykseen

Liittymällä jäseneksi pääset osallistumaan yhdistyksen järjestämiin sopeutumisvalmennusviikonloppuhin, tapaamaan niissä muita yhdistyksen jäseniä ja saamaan vertaistukea. Viikonloppuhin osallistuu myös asiantuntijalääkäri jonka kanssa on mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin ja pääset kuuntelemaan luentoja NF-liittyen yms. Sinulla on myös mahdollisuus hakea viikon tuettua lomaa ja saada vertaistukea. Yhdistys järjestää joka vuosi risteilymatkan Turku-Tukholma-Turku, risteilyllä on paikalla myös lääkäreitä ja saamme näin tietoja viimeisimmistä NF-tutkimuksista ja niiden tuloksista. Risteilyilläkin on mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin lääkärin kanssa. Jäsenenä saat NF-tiedotteen neljä kertaa vuodessa. Kuulumalla NF-yhdistykseen pääset samalla Invalidiliiton jäseneksi ja saat sen jäsenedut käyttöösi ja IT-lehden. Jäsenenä pääset osallistumaan kokouksiin ja päättämään yhdistyksen toiminnasta. Vuosien varrella jäsenemme ovat osallistuneet moniin NF-tutkimuksiin esim. suun- ja hampaiden tutkimus, osteoporoositukimus, jne.

Liittymällä kannatusjäseneksi voit tukea toimintaamme neurofibromatoosiin sairastuneiden hyväksi. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Halutessasi voit tukea toimintaamme lahjoituksilla tai testamenteilla.

perhejäsenmaksu  25 €
aikuisilta 20 €
opiskelijalta ja kannatusjäseneltä 15 €

Täytä jäsenhakemus  (PDF-muodossa); tulosta ja lähetä se sihteerillemme osoitteeseen: Suomen NF-yhdistys ry, Kaisu Kandelin, Keskuskatu 7 A 22, 60100 SEINÄJOKI

 Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!