Liity yhdistykseen

Liittymällä jäseneksi pääset osallistumaan yhdistyksen järjestämiin sopeutumisvalmennusviikonloppuhin, tapaamaan niissä muita yhdistyksen jäseniä ja saamaan vertaistukea. Viikonloppuihin osallistuu myös asiantuntijalääkäri jonka kanssa on mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin ja pääset kuuntelemaan luentoja NF-liittyen yms. Näitä viikonloppuja pyritään järjestämään vuosittain. Sinulla on myös mahdollisuus hakea viikon tuettua lomaa ja saada vertaistukea. Yhdistys pyrkii järjestämään joka vuosi risteilymatkan Turku-Tukholma-Turku, risteilyllä on paikalla myös lääkäreitä ja saamme näin tietoja viimeisimmistä NF-tutkimuksista ja niiden tuloksista. Risteilyilläkin on mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin lääkärin kanssa. Jäsenenä saat NF-tiedotteen kaksi kertaa vuodessa. Kuulumalla NF-yhdistykseen pääset samalla Invalidiliiton jäseneksi ja saat sen jäsenedut käyttöösi ja IT-lehden. Jäsenenä pääset osallistumaan kokouksiin ja päättämään yhdistyksen toiminnasta. Vuosien varrella jäsenemme ovat osallistuneet moniin NF-tutkimuksiin esim. suun- ja hampaiden tutkimus, osteoporoositukimus, jne.

Liittymällä kannatusjäseneksi voit tukea toimintaamme neurofibromatoosiin sairastuneiden hyväksi. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Halutessasi voit tukea toimintaamme lahjoituksilla tai testamenteilla.

perhejäsenmaksu  25 €
aikuisilta 20 €
kannatusjäseneltä 15 €

Ota yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Elina Perälään. Yhteystiedot löytyvät yhdistyksen hallitus kohdasta. Liittyessä muista myös ilmoittaa osoitteesi ja syntymäaikasi. Perhejäsenmaksua maksaessasi ketä kaikkia perhejäsenyys koskee.

 Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!