Yhteystiedot

Suomen NF-yhdistys
Sankarikatu 22 B 22
94100 Kemi

Vuosikokous

KOKOUSKUTSU
Suomen neurofibromatoosiyhdistys ry:n vuosikokous 2021
pidetään lauantaina 24.4. klo 12:00 Seinäjoen Järjestötalolla Paulan salissa, Kauppakatu 1, 2krs. Hallitus kokoontuu tuntia ennen.
Asiana: sääntömääräiset asiat ja sääntömuutosasiat.
Toivomme jäsenten osallistumista etänä, koska tällä hetkellä 10 hengen kokoontumisrajoitus. Ilmoittautumiset 15.4. mennessä sähköpostiosoitteeseen Kaisu Kandelinille kaisu.kandelin@netikka.fi
Johon sähköpostiin tulee 15 minuuttia ennen kokouksen alkua linkki, jolla voi kokoukseen osallistua.
Valitettavasti tällä hetkellä ruokala on kiinni, joten ei vielä tietoa onko silloin mahdollisuus osallistua ruokailuun.

Facebook

Suomen neurofibromatoosi-yhdistys ry. on perustanut Suomen neurofibromatoosi-yhdistys ry (SNF) virallinen - nimisen uuden facebook ryhmän yhdistyksen jäsenille.

Suomen Neurofibroomatoosiyhdistys niminen Facebook ryhmä ei ole yhdistyksen kanssa tekemisissä.

Liity yhdistykseen

Liittymällä jäseneksi pääset osallistumaan yhdistyksen järjestämiin sopeutumisvalmennusviikonloppuhin, tapaamaan niissä muita yhdistyksen jäseniä ja saamaan vertaistukea. Viikonloppuhin osallistuu myös asiantuntijalääkäri jonka kanssa on mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin ja pääset kuuntelemaan luentoja NF-liittyen yms. Sinulla on myös mahdollisuus hakea viikon tuettua lomaa ja saada vertaistukea. Yhdistys järjestää joka vuosi risteilymatkan Turku-Tukholma-Turku, risteilyllä on paikalla myös lääkäreitä ja saamme näin tietoja viimeisimmistä NF-tutkimuksista ja niiden tuloksista. Risteilyilläkin on mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin lääkärin kanssa. Jäsenenä saat NF-tiedotteen neljä kertaa vuodessa. Kuulumalla NF-yhdistykseen pääset samalla Invalidiliiton jäseneksi ja saat sen jäsenedut käyttöösi ja IT-lehden. Jäsenenä pääset osallistumaan kokouksiin ja päättämään yhdistyksen toiminnasta. Vuosien varrella jäsenemme ovat osallistuneet moniin NF-tutkimuksiin esim. suun- ja hampaiden tutkimus, osteoporoositukimus, jne.

Liittymällä kannatusjäseneksi voit tukea toimintaamme neurofibromatoosiin sairastuneiden hyväksi. Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Halutessasi voit tukea toimintaamme lahjoituksilla tai testamenteilla.

perhejäsenmaksu  25 €
aikuisilta 20 €
opiskelijalta ja kannatusjäseneltä 15 €

Täytä jäsenhakemus  (PDF-muodossa); tulosta ja lähetä se sihteerillemme osoitteeseen: Suomen NF-yhdistys ry, Kaisu Kandelin, Keskuskatu 7 A 22, 60100 SEINÄJOKI

 Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!